top of page
punts.jpg
Formatges d'aquí,
 en el seu millor moment
La Caseïna és la botiga de selecció personal de formatges artesans de proximitat, que en Bruno Cabral ha obert a Vic. Un projecte que neix de la seva passió pel formatge i el desig de descobrir els formatger més peculiars, curiosos, especials i qualitatius del nostre territori.
En la Caseïna creiem que el formatge pot ser el protagonista d'una revolució social i ecològica. Perquè el formatge forma part del nostre patrimoni cultural: la nostra història, els nostres costums alimentaris, i fins i tot dels nostres sentiments, perquè compartim els aliments en una taula amb les persones a les quals estimem.
D'altra banda, el formatge representa el respecte de l'home per la naturalesa, els seus cicles i els seus límits, i de la volta a aquest equilibri natural en les produccions dependrà de la nostra evolució com a planeta.
La Caseïna és el lloc on volem donar visibilitat a la història i als processos de producció de petits i mitjans productors, a les persones que hi ha darrere de cada projecte, donant a conèixer què hi ha darrere de cada producte per a aprendre a valorar-lo des dels seus origen.
La Caseïna és un punt de trobada entre els amants del formatge i els productors de proximitat seleccionats, un espai on amplificar i generar oportunitats per a oferir diversitat i qualitat.
bottom of page